marketing

marketing e rrjetit

Golden rrjetin e shitjes lazer

lazer artë është një kompani të listuara në tregun e lazer e Kinës për më shumë se 20years, me kosto-efektive produkteve, strategjitë e biznesit ndërkombëtar dhe modes, shitjet përsosur dhe të rrjetit të shërbimit, ne jemi forcë e patundur në teknologji të lartë dhe strategji markë mbështetës industrisë kombëtare lazer Kinës. Produktet tona janë shitur gjerësisht në Azinë Juglindore, Evropën Lindore, Amerikën Veriore, Evropën Jugore, Amerikën e Jugut, në mes të Lindjes, Azia Jugore, Afrikë, Oqeani, Amerikën Qendrore, Azia Lindore, Europës Perëndimore etj dhe ka fituar reputacion të mirë globalisht.

47

Kryesore Laser Products

Makinë e prerjes me lazer me fibra
48

Sipërfaqja e Parkut Industrial

20000 metra katrorë
49

Laser Factory Vendndodhja

Wuhan, Kinë
50

Na kontaktoni

info@goldenfiberlaser.com

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne