Cina 3000w Cnc Serat Laser Round Square Square Square Rectangular Tube / Pipe Laser Cutter pabrik sareng pabrik | GoldenLaser

3000w Cnc Serat laser Babak Square rectangular pipah / pipa laser cutter

3000w Cnc Serat laser Babak Square rectangular pipah / pipa laser cutter

P3080 mangrupikeun salah sahiji mesin motong tube cnc laser katutup anu pinuh ku Emas Laser

anu tiasa ngolah tabung kalayan panjang 8m sareng tabung diaméter 20mm-300mm. bundle loader otomatis mangrupikeun pilihan 

...................................................................................................................................................... .

jumlah modél: P3080 (P3080A, loader bundle otomatis kanggo pilihan)

sumber laser: generator laser IPG / nLight serat

kakuatan sumber laser: 3000w (1000w 1500w 2000w 2500w 4000w opsional)

Cnc controller : Cypcut / Jerman PA HI8000

software nyarang: Spanyol Lantek

sirah laser: Raytools atanapi sirah motong laser Precitec

panjangna tube: 8m

diaméterna tube: 20mm-300mm

Bahan lumaku: Stainless steel, karbon baja, aluminium, kuningan, tambaga, baja galvanis dll.

Industri lumaku: Mesin beurat, struktur baja, tabung & pamrosesan pipa jsb.

 

  • Nomer modél: P3080

Rincian mesin

Bahan & Industri Aplikasi

Mesin parameter Téknis

Cnc Serat laser Babak Square rectangular pipah / pipa laser motong Mesin P3080

laser Laser Tabungpipa mesin motong laser P3080ngadopsi serat resonator serat serat paling canggih N-cahaya / IPG, sareng impor serat laser motong sirah Raytools, ngagabungkeun desain diri, mesin CNC gantry sareng awak kimpalan kakuatan anu tinggi. Sareng tabung pangolahanna nyaéta 8m (6m opsional), diaméterna tabung Φ20mm-300mm. CNC PA Controller nganggo CAM Lantek nyarang software sadar industri 4.0

Serat laser motong tube harga mesin

mesin Fitur

Awak utama terintegrasi ngajadikeun sadayana mesin motong laser tube sareng concentricity, orientity sareng precision anu hadé.

chucks motif Dual nu cocog sareng rupa-rupa pipe tanpa nyaluyukeun rahang.

Batesan otomatis, otomatis mendakan pusat, fungsionalitas otomatis otomatis gampang ngolah tabung bentuk anu béda.

Frékuénsi perforasi tiasa diatur.

Tinggi ranjang damping, kaku anu alus, mastikeun laju motong anu gancang sareng akselerasi tinggi.

Otomatis kebat bastian keur pilihan nu ngaheéat kuli sarta loading waktos, ngahontal massa produksi pur pasang aksi.

dunya nu ngarah resonator serat laser sareng komponenana éléktronik pikeun mastikeun mesin stabilitas punjul.

Professional CNC pipe laser system control cutting Germany Germany and software nesting (CAM) Spanyol Lantek.

Terpadu sirkuit, peletakan streamline nyadiakeun pangropéa gampang jeung laju gagalna low.

Alat panyokong angkat angkat adjustable skala ngahémat waktos nyalametkeun, mastikeun konséntrikitas, nyegah pipa ayun salami motong.

Inovatif arah jalan hawa anu capit caket mantuan manjangkeun silinder.

Cakar anu dioptimalkeun nyepeng tekanan mastikeun tube ketebalan 1mm tanpa deformasi.

3000w Serat laser pipah motong Mesin (logam pangabisa ketebalan motong)

material

Wates motong

bersih Cut

baja karbon

22mm

20mm

Beusi sténless

12mm

10mm

aluminium

10mm

8mm

kuningan

8mm

8mm

tambaga

6mm

5mm

baja Galvanized

8mm

6mm

Laser pipah motong Loka Mesin Palanggan

Watch Video

Tukang mesin laser motong di pabrik Perabot logam


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Cnc Serat laser Babak Square rectangular pipah / pipa laser motong Mesin P3080

    laser Laser Tabungpipa mesin motong laser P3080ngadopsi serat resonator serat serat paling canggih N-cahaya / IPG, sareng impor serat laser motong sirah Raytools, ngagabungkeun desain diri, mesin CNC gantry sareng awak kimpalan kakuatan anu tinggi. Sareng tabung pangolahanna nyaéta 8m (6m opsional), diaméterna tabung Φ20mm-300mm. CNC PA Controller nganggo CAM Lantek nyarang software sadar industri 4.0

    Serat laser motong tube harga mesin

    mesin Fitur

    Awak utama terintegrasi ngajadikeun sadayana mesin motong laser tube sareng concentricity, orientity sareng precision anu hadé.

    chucks motif Dual nu cocog sareng rupa-rupa pipe tanpa nyaluyukeun rahang.

    Batesan otomatis, otomatis mendakan pusat, fungsionalitas otomatis otomatis gampang ngolah tabung bentuk anu béda.

    Frékuénsi perforasi tiasa diatur.

    Tinggi ranjang damping, kaku anu alus, mastikeun laju motong anu gancang sareng akselerasi tinggi.

    Otomatis kebat bastian keur pilihan nu ngaheéat kuli sarta loading waktos, ngahontal massa produksi pur pasang aksi.

    dunya nu ngarah resonator serat laser sareng komponenana éléktronik pikeun mastikeun mesin stabilitas punjul.

    Professional CNC pipe laser system control cutting Germany Germany and software nesting (CAM) Spanyol Lantek.

    Terpadu sirkuit, peletakan streamline nyadiakeun pangropéa gampang jeung laju gagalna low.

    Alat panyokong angkat angkat adjustable skala ngahémat waktos nyalametkeun, mastikeun konséntrikitas, nyegah pipa ayun salami motong.

    Inovatif arah jalan hawa anu capit caket mantuan manjangkeun silinder.

    Cakar anu dioptimalkeun nyepeng tekanan mastikeun tube ketebalan 1mm tanpa deformasi.

    3000w Serat laser pipah motong Mesin (logam pangabisa ketebalan motong)

    material

    Wates motong

    bersih Cut

    baja karbon

    22mm

    20mm

    Beusi sténless

    12mm

    10mm

    aluminium

    10mm

    8mm

    kuningan

    8mm

    8mm

    tambaga

    6mm

    5mm

    baja Galvanized

    8mm

    6mm

    Laser pipah motong Loka Mesin Palanggan

    Watch Video

    Tukang mesin laser motong di pabrik Perabot logam


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Bahan & Industri Aplikasi


    Industri lumaku

    Metal jati, alat médis, alat-alat Cimerak, alat-alat olah raga, eksplorasi minyak, tampilan rak, mesin tegalan, sasak, boating, patempatan struktur, jsb

    laser mesin motong pikeun jati

    Tipe lumaku Of tabung

    Husus keur buleud, pasagi, rectangular, oval, ninggang tube buleud sarta pipa logam lianna

    mesin motong laser pikeun parabot logam

    Customer Loka - Serat laser motong bets Metal pipa démo

    Serat tube laser cutter

    Mesin parameter Téknis


                                        3000w Cnc Serat laser Babak Square rectangular pipah / pipa laser cutter
    Jumlah modél P3080
    Tube / jenis pipe buleud, pasagi, rectangular, oval, OB-jenis, D-jenis, Triangle, jsb;
    Tube / jenis pipe sudut baja, saluran baja, bentuk-H baja, bentuk-L baja, band baja, jsb (pikeun pilihan)
    Tube / panjang pipa 8m Max
    Tube / ukuran pipe Φ20mm-300mm
    Tube / pipa loading beurat 400Kg
    Tube / pipa loading beurat Max 500kg (pikeun pilihan)
    akurasi posisi ulang + 0,03mm
    akurasi posisi + 0,05mm
    Sumber laser serat 3000w (1000w 1500w 2000w 2500w 4000w pilihan)
    speed posisi Max 90m / mnt
    speed Rotasikeun Amrik Max 105r / mnt
    Gagancangan 1,2g
    cut Akselerasi 1G
    format grafis Solidworks, Pro / e, UG, IGS
    catu daya listrik AC380V 60Hz 3PH
    Total konsumsi kakuatan 26KW

                                                                                         Konfigurasi tinggi-tungtung

    Ngaran artikel merek
    Sumber laser serat IPG
    Kontroler CNC HIGERMAN kakuatan automation
    software LANTEK FLEX3D
    Servo motor tur supir YASKAWA
    rak gear Atlanta
    liner pituduh REXROTH
    sirah laser RAYTOOLS
    klep sabanding Gas SMC
    komponén listrik utama Schneider
    kotak gear réduksi puncak
    Chiller Tong Fei
    Sistim Amrik Rotasikeun laser emas
    Otomatis Sistim loading kebat laser emas
    Sistim unloading otomatis laser emas
    Pangajeg & trafo Jun wen

    Produk anu aya hubunganana


    Kirim pesen ka kami:

    Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami