Cina 3000w Cnc Fiber Laser Round Square Rectangular Tube / Pipe Laser Cutter pabrik lan pabrikan | GoldenLaser

3000w Cnc Serat Laser Round Square Rectangular Tube / Pipe Laser Cutter

3000w Cnc Serat Laser Round Square Rectangular Tube / Pipe Laser Cutter

P3080 minangka salah sawijining mesin pemotong tabung laser cnc lengkap sing digawe dening Golden Laser

sing bisa ngolah tabung kanthi dawane 8m lan diameter tabung 20mm-300mm. loader bundle otomatis minangka pilihan tambahan 

...................................................................................................................................................... .

nomer model: P3080 (P3080A, loader bundle otomatis kanggo pilihan)

sumber laser: IPG / nLight serat laser generator

daya sumber Laser: 3000w (1000w 1500w 2000w 2500w 4000w opsional)

Cnc pengontrol: Cypcut / Jerman PA HI8000

lunak nyarang: Spanyol Lantek

sirah laser: Kepala pemotong laser utawa Precitec

dawa Tube: 8m

diameteripun Tube: 20mm-300mm

Bahan ditrapake: Baja tahan karat, baja karbon, aluminium, kuningan, tembaga, baja galvanis dll.

Industri ditrapake: mesin abot, struktur baja, industri pipa tabung & pipa dll.

 

  • Nomer model: P3080

Details machine

Material & Industry Aplikasi

Machine paramèter Technical

Cnc Serat Laser Round Square Rectangular Tube / Pipe Laser Cutting Machine P3080

Laser Laser tube /mesin nglereni pipe laser P3080adopts paling canggih Resonator serat laser N-cahya / IPG, lan diimpor laser nglereni serat Raytools sirah, nggabungke poto-desain, Gantry mesin CNC lan kekuatan dhuwur welding awak. Lan dawa tabung pangolahan yaiku 8m (6m opsional), dhiameter tabung Φ20mm-300mm. Pengontrol CNC PA karo piranti lunak nyarang CAM Lantek sadar industri 4.0

serat laser nglereni tabung rega mesin

machine Fitur

Badan utama terintegrasi ndadekake mesin nglereni laser tabung kabeh kanthi concentricity, vertikal lan tliti sing apik.

chucks alasan Dual sing kompatibel karo macem-macem pipe tanpa ngatur jaws.

Bates kanthi otomatis, golek pusat kanthi otomatis, fungsi ganti rugi kanthi otomatis gampang kanggo ngolah tabung wujud sing beda.

Frekuensi perforasi sing bisa diatur.

Amben damping sing dhuwur, kaku sing apik, mesthekake kacepetan dhuwur sing cepet lan akselerasi sing dhuwur.

Otomatis mbendel loader kanggo pilihan kang nyimpen pegawe lan loading wektu, entuk massa produksi pur nuduhke.

donya iku anjog Resonator serat laser lan komponen elektronik kanggo mesthekake mesin stabilitas unggul.

Professional CNC pipa laser sistem kontrol pemotong Jerman PA lan piranti lunak nesting (CAM) Spanyol Lantek.

Integrasi sirkuit, mbikak Streamline menehi gampang pangopènan lan Gagal tingkat kurang.

Piranti dhukungan angkat angkat visual bisa ditrapake wektu ngisi wektu, njamin concentricity, ngalangi pipa nalika nglereni.

Capit hawa kendali sing nduwe daya seru inovatif mbantu ngluwihi silinder.

Tekanan cakar sing dioptimalake mesthekake tabung ketebalan 1mm tanpa ubah.

3000w Serat Laser Tube Cutting Machine (logam kemampuan kekandelan nglereni)

Materi

Limit Cutting

resik Cut

baja karbon

22mm

20mm

stainless steel

12mm

10mm

aluminium

10mm

8mm

Kuningan

8mm

8mm

tembaga

6mm

5mm

baja galvanized

8mm

6mm

Laser Tube Cutting jeneng Machine Customer

Watch Video

Tube mesin nglereni laser ing pabrik perabotan logam


  • Previous:
  • Next:

  • Cnc Serat Laser Round Square Rectangular Tube / Pipe Laser Cutting Machine P3080

    Laser Laser tube /mesin nglereni pipe laser P3080adopts paling canggih Resonator serat laser N-cahya / IPG, lan diimpor laser nglereni serat Raytools sirah, nggabungke poto-desain, Gantry mesin CNC lan kekuatan dhuwur welding awak. Lan dawa tabung pangolahan yaiku 8m (6m opsional), dhiameter tabung Φ20mm-300mm. Pengontrol CNC PA karo piranti lunak nyarang CAM Lantek sadar industri 4.0

    serat laser nglereni tabung rega mesin

    machine Fitur

    Badan utama terintegrasi ndadekake mesin nglereni laser tabung kabeh kanthi concentricity, vertikal lan tliti sing apik.

    chucks alasan Dual sing kompatibel karo macem-macem pipe tanpa ngatur jaws.

    Bates kanthi otomatis, golek pusat kanthi otomatis, fungsi ganti rugi kanthi otomatis gampang kanggo ngolah tabung wujud sing beda.

    Frekuensi perforasi sing bisa diatur.

    Amben damping sing dhuwur, kaku sing apik, mesthekake kacepetan dhuwur sing cepet lan akselerasi sing dhuwur.

    Otomatis mbendel loader kanggo pilihan kang nyimpen pegawe lan loading wektu, entuk massa produksi pur nuduhke.

    donya iku anjog Resonator serat laser lan komponen elektronik kanggo mesthekake mesin stabilitas unggul.

    Professional CNC pipa laser sistem kontrol pemotong Jerman PA lan piranti lunak nesting (CAM) Spanyol Lantek.

    Integrasi sirkuit, mbikak Streamline menehi gampang pangopènan lan Gagal tingkat kurang.

    Piranti dhukungan angkat angkat visual bisa ditrapake wektu ngisi wektu, njamin concentricity, ngalangi pipa nalika nglereni.

    Capit hawa kendali sing nduwe daya seru inovatif mbantu ngluwihi silinder.

    Tekanan cakar sing dioptimalake mesthekake tabung ketebalan 1mm tanpa ubah.

    3000w Serat Laser Tube Cutting Machine (logam kemampuan kekandelan nglereni)

    Materi

    Limit Cutting

    resik Cut

    baja karbon

    22mm

    20mm

    stainless steel

    12mm

    10mm

    aluminium

    10mm

    8mm

    Kuningan

    8mm

    8mm

    tembaga

    6mm

    5mm

    baja galvanized

    8mm

    6mm

    Laser Tube Cutting jeneng Machine Customer

    Watch Video

    Tube mesin nglereni laser ing pabrik perabotan logam


  • Previous:
  • Next:

  • Material & Industry Aplikasi


    Industry ditrapake

    Metal Furnitur, piranti medical, peralatan fitness, peralatan olahraga, eksplorasi minyak, tampilan beting, mesin farm, bridge, prahu, bagean struktur, etc

    laser machine nglereni mèbel

    Jinis ditrapake Of Pipes

    Khusus kanggo babak, kothak, persegi dowo, oval, pinggul tabung babak lan logam pipo liyane

    mesin nglereni laser kanggo Furnitur logam

    Customer jeneng - Serat Laser Cutting sakumpulan Metal Pipes Demo

    serat tabung laser kanggo motong

    Machine paramèter Technical


                                        3000w Cnc Serat Laser Round Square Rectangular Tube / Pipe Laser Cutter
    Panggil model P3080
    Tube / jinis Pipe babak, kothak, persegi dowo, oval, OB-jinis, D-jinis, Triangle, etc;
    Tube / jinis Pipe amba baja, saluran baja, wangun-H baja, wangun-L baja, band baja, etc (kanggo pilihan)
    Tube / dawa Pipe Maks 8m
    Tube / ukuran Pipe Φ20mm-300mm
    Tube / Pipe loading bobot Maksimum 400kg
    Tube / Pipe loading bobot Max 500kg (kanggo pilihan)
    akurasi posisi baleni + 0,03mm
    akurasi posisi + 0,05mm
    sumber laser Serat 3000w (1000w 1500W 2000w 2500w 4000w pilihan)
    kacepetan posisi Max 90m / min
    kacepetan Puter Chuck Max 105r / min
    percepatan 1.2g
    Cut Percepatan 1g
    format Graphic SolidWorks, Pro / e, UG, IGS
    sumber daya listrik AC380V 60Hz 3PH
    Total konsumsi daya 26KW

                                                                                         Konfigurasi High-end

    Jeneng artikel Merek
    sumber laser Serat IPG
    Controller CNC HIGERMAN POWER Automation
    Piranti Lunak LANTEK FLEX3D
    Servo motor lan driver YASKAWA
    rak Gear Atlanta
    liner guide REXROTH
    sirah laser RAYTOOL
    tutup ceceg Gas SMC
    komponen listrik utama Schneider
    kothak piranti abang APEX
    chiller TONG Fei
    sistem Chuck Puter Laser GOLDEN
    Otomatis sistem loading mbendel Laser GOLDEN
    sistem unloading otomatis Laser GOLDEN
    Stabiliser & Trafo JUN WEN

    Produk sing gegandhengan


    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita